Föreläsningar och workshops

Finns det något särskilt ämnesområde som ni vill veta mer om och kanske utveckla på arbetsplatsen eller i föreningen?  En av mina starkaste drivkrafter är att vilja sprida och dela med mig av kunskap och erfarenheter från mitt yrkesområde, för att möjliggöra människors utveckling och växande.

Allt handlar kanske inte om psykologi, men helt klart kan mycket förklaras och underlättas genom att känna till mekanismerna bakom våra beteenden, tankar och känslor, sambandet mellan kropp och själ, livsstil och hälsa. Liksom allt som handlar om våra relationer och samspelet mellan oss människor, inom familjen, bland släkt och vänner, och på arbetsplatsen.

Jag kommer gärna och föreläser eller leder workshops inom olika områden, t ex stress och stresshantering, hälsa och livsstilsförändring, människors samspel och förebyggande av psykisk ohälsa, eller annat som kan vara av intresse för er.

Tillsammans utformar vi ett upplägg som matchar era behov och önskemål!

Jag är villig att göra vad jag kan för att föra er framåt och göra skillnad.

För tidsbokning och frågor ››

Välkommen att höra av dig!